ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε πάνω στα πιο διαδεδομένα εργαλεία εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Αποκτήστε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων (όχι βεβαίωση) "Εκπαιδευτή Ρομποτικής" από φορέα πιστοποίησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., παρακολουθήστε μαθήματα από την πρώτη σχολή ρομποτικής στην Ελλάδα.

Επιλέξετε το σεμινάριο που ταιριάζει στην ηλικία των μαθητών σας μέσα από 3 διαφορετικά επίπεδα (Level 1, 2, 3) ή παρακολουθήσετε όλα τα σεμινάρια για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική εκπαίδευση.  

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και απόφοιτους θετικών και πολυτεχνικών σχολών, ενδιαφερόμενους γονείς και συλλόγους, εκπαιδευτές διαγωνισμών ρομποτικής, νηπιαγωγούς και ΚΔΑΠ

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα έχετε τη δυνατότητα για πρακτική εφαρμογή σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ρομποτικής με πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία. Ελάτε να σας μεταδώσουμε την εμπειρία 10 χρόνων εκπαίδευσης σε οργανωμένα τμηματα ρομποτικής με πάνω από 1500 μαθητές να έχουν περάσει από τα εργαστήρια μας μέχρι σήμερα. Η Υδρόγειος αποτελεί την πρώτη σχολή ρομποτικής που λειτούργησε στην Ελλάδα, από το 2009.

Τέλος μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μαθημάτων θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό στο οποίο θα μπορείτε να ανατρέχετε για πληροφορίες και για ιδέες για το μάθημά σας. 

Διαθέσιμα Τμήματα:

- Πιστοποίηση LEVEL 1: Εκπαιδευτής ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών
  (21 & 22 Οκτωβρίου) Διάρκεια 10 ώρες. Κόστος 190€ (μαθήματα και παράβολα εξετάσεων)

- Πιστοποίηση LEVEL 2: Εκπαιδευτής ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών.
Διάρκεια 10 ώρες. Κόστος 190€ (μαθήματα και παράβολα εξετάσεων)

- Πιστοποίηση LEVEL 3: Εκπαιδευτής ρομποτικής & STEM για προχωρημένους μαθητές.
Διάρκεια 10 ώρες. Κόστος 190€ (μαθήματα και παράβολα εξετάσεων)


Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα

+30

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
Η Υδρόγειος Education χειρίζεται με μεγάλη προσοχή και ευθύνη τα προσωπικά δεδομένα που μας κοινοποιείτε. Δέσμευση μας είναι να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας και να παρέχουμε διαφάνεια στην χρήση τους. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας