ΠΑΙΔΙΚΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

Στο σχολείο μας λειτουργούν ειδικά τμήματα για όλες τις ηλικίες (Pre-junior, JuniorSeniorLowerProficiency). Οι έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές-παιδαγωγοί μας φροντίζουν ώστε όλες οι δραστηριότητες μάθησης να εκτελούνται με τους πιο ενδεδειγμένους παιδαγωγικά τρόπους, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν και να δραστηριοποιούνται σε ένα θετικό και υποστηρικτικό ξενόγλωσσο περιβάλλον. Οι τεχνικές διδασκαλίας ακολουθούν μια βιωματική προσέγγιση στην εκμάθηση της γλώσσας και οι έμπειροι παιδαγωγοί μας χρησιμοποιούν όλα τα σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης (όπως οπτικουακουστικά μέσα, διαδραστικό πίνακα, ηλεκτρονική πλατφόρμα για επιπλέον εξάσκηση από το σπίτι) για να την πετύχουν.

Τελικός στόχος είναι να αναπτυχθεί η εξοικείωση των μαθητών με τη γλώσσα και να εμπεδωθεί ένας βασικός πυρήνας λεξιλογίου και κανόνων γραμματικής/συντακτικού όπως επίσης και η ενθάρρυνση στη χρήση προφορικού και γραπτού λόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ & 200€ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ...

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Loading... Υδρόγειος Education ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Υδρόγειος τώρα και στην Καμάρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Υδρόγειος Education Νέα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών  Σύγχρονοι εκπαιδευτικοί χώροι, Νέες ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σεπτέμβριος 2018 - Ξεκινάμε με νέα τμήματα

Ο Σεπτέμβριος ήρθε και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τμήματα όλων των επιπέδων ξένων ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...