Παιδικά Τμήματα Αγγλικών Senior στη Χαριλάου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη έχοντας 20χρονη και πλέον εμπειρία, για τα τμήματα Senior εφαρμόζουμε δοκιμασμένα στην πράξη προγράμματα διδασκαλίας. 

Τα προγράμματα απαρτίζονται από ένα πλήρες σετ δραστηριοτήτων το οποίο βοηθά το μαθητή να αποκτήσει αφ' ενός πλήρη και συστηματική θεωρητική γνώση επάνω στη Γραμματική, το Συντακτικό και το Λεξιλόγιο, αφ' ετέρου την ικανότητα εφαρμογής των γνώσεών του στην πράξη, δηλαδή την παραγωγή του λόγου τόσο προφορικά όσο και γραπτά. Οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές διδασκαλίας όπως χρήση οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικού πίνακα, όλες σε ένα συνεργαζόμενο σύνολο στο οποίο η κάθε τεχνική λειτουργεί συνεργατικά και πολλαπλασιαστικά με τις υπόλοιπες. 

Πέραν της προσεκτικά επιλεγμένης μεθοδολογίας διδασκαλίας όμως, πολύ σημαντικό βεβαίως είναι και το καθηγητικό μας προσωπικό, το οποίο είναι επιλεγμένο για τον επαγγελματισμό, την κατάρτιση, την εμπειρία, και πάνω από όλα την αγάπη για τη διδασκαλία. Οι μαθητές που έρχονται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος δεν μαθαίνουν απλώς Αγγλικά, αλλά μορφώνονται σε ένα περιβάλλον δυναμικό και ζωντανό, πάντα με την ενεργό τους συμμετοχή και ανακαλύπτουν ότι η μάθηση δεν είναι απαραίτητα μια κουραστική και βαρετή εργασία αλλά μια ενδιαφέρουσα διαδικασία που προσφέρει πολλά περισσότερα από στείρα γνώση. 

Το επίπεδο Senior αποτελείται από 3 τάξεις -χρονιές: 

  • A Senior (Α1) 
  • B Senior (Α2) 
  • C Senior (Α3)

Με το πέρας του επιπέδου αυτού ο μαθητής έχει αποκτήσει τη βασική γνώση Αγγλικών που θα του επιτρέπει μια βασική ικανότητα επικοινωνίας και που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την προετοιμασία του για το πρώτο πτυχίο στο επόμενο επίπεδο. 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για άλλες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.