Μαθήματα Αγγλικών Proficiency

Η απόκτηση ενός πιστοποιητικού επιπέδου Proficiency αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική αλλά και προσωπική πορεία ενός ανθρώπου.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος, με πολύτιμο σύμμαχο 20+ χρόνια εμπειρίας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή προετοιμασία των μαθητών μας. Στόχος μας δεν είναι μόνο η απόκτηση του πιστοποιητικού αλλά και να εξασφαλίσουν οι μαθητές μας τις απαραίτητες ικανότητες και γνώσεις για να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης της γλώσσας, όπως στις σπουδές και στην καθημερινή ζωή τους στο εξωτερικό.

Καταλυτικό ρόλο στις τόσες επιτυχίες μας όλα αυτά τα χρόνια παίζουν οι έμπειροι καθηγητές μας (μεταξύ αυτών και native speakers) οι οποίοι αγαπούν τη διδασκαλία και είναι όλοι εξαιρετικά καταρτισμένοι, όχι μόνο στην Αγγλική γλώσσα αυτή καθ' εαυτή αλλά και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή. Η προετοιμασία περιλαμβάνει πλήρη ανάπτυξη ικανοτήτων και στρατηγικών αντιμετώπισης των πολύπλευρων και απαιτητικών εξετάσεων. Για την εμπέδωση των στρατηγικών αλλά και για την ανάπτυξη σωστής ψυχολογίας οι μαθητές μας μεταξύ άλλων εξασκούνται συστηματικά σε θέματα προηγούμενων επίσημων εξετάσεων. Με τον τρόπο αυτό εξοικειώνονται με τη διαδικασία και το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων και διατηρείται σωστή εικόνα της πορείας και της προόδου του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Το πρόγραμμα σπουδών για την απόκτηση πιστοποίησης Proficiency C2 στα παιδικά-εφηβικά τμήματα διαρκεί συνήθως μία χρονιά.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές μας πάντα υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, καλούνται να επιλέξουν το πιστοποιητικό για το οποίο θα εξεταστούν. Υπάρχει πληθώρα πιστοποιητικών επιπέδου C2 (Proficiency). Περισσότερες πληροφορίες για τα πιστοποιητικά, μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος βρίσκονται στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και η επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο της εκπαίδευσης μετρά περισσότερα από 20 συναπτά έτη. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για άλλες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.