ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά.

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics). Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο που αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα με ετήσια προγράμματα σπουδών και διακριτές τάξεις ανάλογα το επίπεδο γνώσεων. 

Η εκπαιδευτική ρομποτική Υδρόγειος συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι και έτσι μετατρέπει την εκπαίδευση σε μία διασκεδαστική δραστηριότητα.

Η εκπαιδευτική ρομποτική δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δράσουν ως επιστήμονες – εφευρέτες και να ανακαλύψουν δικές τους καινοτόμες ιδέες και λύσεις. Τα ρομπότ δεν αποτελούν το αντικείμενο, αλλά το εργαλείο μέσω του οποίου υποστηρίζονται οι στόχοι του προγράμματος, κάνοντας εφικτή την εφαρμοσμένη και βιωματική μάθηση.

Λειτουργούν ετήσια τμήματα για παιδιά από 5 ετών με 3 ενάρξεις το χρόνο (Σεπτέμβριος, Ιανουάριος και Ιούνιος).

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

KIDS CODING LAB

Έρχεται το Σεπτέμβριο στην Υδρόγειο: Ένα μοναδικό πρόγραμμα πληροφορικής για προχωρημένα παιδιά.  Στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βελλίδειο 2018 - Υδρόγειος Ρομποτική

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στη ΔΕΘ έγινε η ετήσια εκδήλωση των τμημάτων εκπαιδευτικής ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση για την εκδήλωση των τμημάτων ρομποτικής

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο θα γίνει η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των τμημάτων εκπαιδευτικής ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...