ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά.

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics). Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο που αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα με ετήσια προγράμματα σπουδών και διακριτές τάξεις ανάλογα το επίπεδο γνώσεων. 

Η εκπαιδευτική ρομποτική Υδρόγειος συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι και έτσι μετατρέπει την εκπαίδευση σε μία διασκεδαστική δραστηριότητα.

Η εκπαιδευτική ρομποτική δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δράσουν ως επιστήμονες – εφευρέτες και να ανακαλύψουν δικές τους καινοτόμες ιδέες και λύσεις. Τα ρομπότ δεν αποτελούν το αντικείμενο, αλλά το εργαλείο μέσω του οποίου υποστηρίζονται οι στόχοι του προγράμματος, κάνοντας εφικτή την εφαρμοσμένη και βιωματική μάθηση.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Ενημέρωση μαθημάτων Ρομποτικής (Παιδικά και Ενηλίκων)

Για τα τμήματα ενηλίκων εκπαιδευτών:Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα γίνει η επανέναρξη των Σεμιναρίων Ρομποτικής Ενηλίκων ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαθήματα Προγραμματισμού για Παιδιά

Η διδασκαλία του προγραμματισμού έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλα τα σχολεία παγκοσμίως. Πόσο απαραίτητος είναι; ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακοίνωση Τμημάτων Ρομποτικής - Προγραμματισμού - STEM

Αγαπητοί γονείς, ακολουθώντας τις νεώτερες σχετικές υπουργικές αποφάσεις είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε την ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...