ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά.

Δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να γνωρίσουν τα Εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Προγραμματισμού που λειτουργούν στην Υδρόγειο από το 2009!

Ελάτε και εσείς στην πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και θέτει κάθε χρόνο τον πήχη της εκπαίδευσης στην Ρομποτική. 

Δωρεάν Τμήματα Γνωριμίας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογιών Προγραμματισμού για παιδιά από 5-18 ετών. Για περιορισμένες θέσεις.

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics). Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο που αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα με ετήσια προγράμματα σπουδών και διακριτές τάξεις ανάλογα το επίπεδο γνώσεων. 

Η εκπαιδευτική ρομποτική Υδρόγειος συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι και έτσι μετατρέπει την εκπαίδευση σε μία διασκεδαστική δραστηριότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Ρομποτική Δωρεάν Τμήματα Γνωριμίας (Σεπτέμβριος 2023)

Σεπτέμβριος 2023: Έναρξη Δωρεάν Τμημάτων Γνωριμίας με τη Ρομποτική. Για περιορισμένες θέσεις. Από 2-13 Σεπτεμβρίου, η ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρομποτική για Νήπια Νέα Τμήματα 2023

Νέα τμήματα Φεβρουάριος 2023. Δηλώστε ενδιαφέρον στη φόρμα για να σας καλέσουμε. Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Air Quality Analyzer - By Υδρόγειος Kids CODELAB

Air Quality Analyzer - By Υδρόγειος Kids CodeLab Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μεγάλων αστικών περιοχών ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...