ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ PHOTOSHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Έναρξη Προγράμματος Απρίλιος 2024
(Εξ αποστάσεως σύγχρονη εκπαίδευση, με καθηγητή.)

Δηλώσεις συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Θέσεις περιορισμένες.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Φοιτητές (αποδεικτικό φοίτησης ΑΕΙ, ΔΙΠΑΕ, ΙΕΚ) και οι Άνεργοι (αποδεικτικό ανεργίας) οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, αποκτώντας παράλληλα πιστοποίηση από εγκεκριμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 

Τα παράβολα συμμετοχής των εξετάσεων (190€) για την πιστοποίηση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική. Για τη συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται να έχετε εγκατεστημένη έκδοση Photoshop (CC ή 2020/2021/2022) (λειτουργούν αποκλειστικά σε Windows 10 ή Mac).

Για εργαζομένους και μη δικαιούχους το κόστος παρακολούθησης του προγράμματος είναι 250€.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Tα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους γραφίστες, φωτογράφους, και όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να επεξεργάζονται και να δημιουργούν ψηφιακές εικόνες και γραφικά χρησιμοποιώντας το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στον κόσμο! Παράλληλα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα έγκυρο και ισχυρό πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Photoshop (από αναγνωρισμένο εξεταστικό φορέα του ΕΟΠΠΕΠ).

Με το πέρας του προγράμματος θα αποκτήσετε γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Photoshop CC για οποιαδήποτε χρήση όπως: επεξεργασία επαγγελματικής φωτογραφίας, εικόνες και γραφιστικά για ιστοσελίδες, banners, αφίσες και έντυπα διαφήμισης, ψηφιακές εκτυπώσεις.

- Εκπαιδευτικές Ενότητες των Μαθημάτων (syllabus.pdf):

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά εργαστήρια με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα ωράρια είναι ευέλικτα (πρωινά και απογευματινά τμήματα για να επιλέξετε). Όλοι εκπαιδευόμενοι μέσω των hands on εργαστηρίων θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ρεαλιστικά απαιτητικά projects ώστε να εξοικειωθούν όσο γίνεται περισσότερο με τη χρήση του προγράμματος. 

Οι εκπαιδευόμενοι μέσω της μεθόδου σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ζωντανά μαθήματα νε καθηγητή) μπορούν να βλέπουν, να ακούν και να συνομιλούν με τον καθηγητή σαν να βρισκόταν μαζί στην αίθουσα διδασκαλίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PHOTOSHOP

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι υποψήφιοι θα εξεταστούν για να αποκτήσουν πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Photoshop από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Τα παράβολα συμμετοχής των εξετάσεων (190€) για την πιστοποίηση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • Εξ αποστάσεως παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων με καθηγητή και στα θεωρητικά και στα πρακτικά μαθήματα καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Πρόσβαση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά διαμορφωμένη για εκμάθηση Photoshop με ασκήσεις εξάσκησης και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.
  • Video στα Ελληνικά όλων των θεωρητικών μαθημάτων για καλύτερη κατανόηση και αποφυγή δημιουργίας κενών σε περίπτωση απουσίας.
  • Συμμετοχή σε online εξέταση για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης (παράβολα εξετάσεων 190€).
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.
  • Έκδοση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού Photoshop από εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα (Δευτέρα - Παρασκευή).
  • Εξατομικευμένη παρακολούθηση προόδου από ειδικευμένους καθηγητές.

Για τη συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται να έχετε εγκατεστημένη έκδοση Photoshop (CC ή 2020/2021/2022) (λειτουργεί αποκλειστικά σε Windows 10 ή Mac).

Το πρόγραμμα λειτουργεί από το ΚΔΒΜ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ «Εγκεκριμένος Πάροχος Κατάρτισης από το Υ.ΠΑΙ.Θ ενταγμένος στα μητρώα της Δ.ΥΠ.Α» .στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης στα Αυτοχρηματοδοτούμενα Προγράμματα για Ανέργους & Φοιτητές.