ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος Θεσσαλονίκη Χαριλάου

Με πάνω από 22 χρόνια παρουσίας τα κέντρα ξένων γλωσσών Υδρόγειος αποτελούν σήμερα τα πληρέστερα κέντρα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης και την πρώτη επιλογή για παιδιά, φοιτητές και ενήλικους σπουδαστές. 

ΤΜΗΜΑΤΑ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ:

Οι ενήλικες μπορούν να βρουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης που ταιριάζουν στις ανάγκες τους διά ζώσης ή εξ αποστάσεως. Μπορείτε να παρακολουθήσετε προγράμματα Αγγλικών(Lower, Proficiency, TOEIC), Ιταλικών, Γερμανικών, Ρώσικων όλων των επιπέδων, σε ανακαινισμένους χώρους με όλα σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης. Τα προγράμματα εκτελούνται από έμπειρους, καταρτισμένους καθηγητές. 

Ενημερωθείτε και για τα προγράμματα που λειτουργούν με ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές. 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

Στο σχολείο μας λειτουργούν ειδικά τμήματα για όλες τις ηλικίες (Pre-junior, Junior, Senior, Lower, Proficiency). Οι έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές-παιδαγωγοί μας φροντίζουν ώστε όλες οι δραστηριότητες μάθησης να εκτελούνται με τους πιο ενδεδειγμένους παιδαγωγικά τρόπους, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν και να δραστηριοποιούνται σε ένα θετικό και υποστηρικτικό ξενόγλωσσο περιβάλλον. Οι τεχνικές διδασκαλίας ακολουθούν μια βιωματική προσέγγιση στην εκμάθηση της γλώσσας και οι έμπειροι παιδαγωγοί μας χρησιμοποιούν όλα τα σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης (όπως οπτικουακουστικά μέσα, διαδραστικό πίνακα, ηλεκτρονική πλατφόρμα για επιπλέον εξάσκηση από το σπίτι) για να την πετύχουν.

Τελικός στόχος είναι να αναπτυχθεί η εξοικείωση των μαθητών με τη γλώσσα και να εμπεδωθεί ένας βασικός πυρήνας λεξιλογίου και κανόνων γραμματικής/συντακτικού όπως επίσης και η ενθάρρυνση στη χρήση προφορικού και γραπτού λόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Τμήματα Ξένων Γλωσσών Ενηλίκων - Σεπτέμβριος 2023

Ενάρξεις νέων τμημάτων ξένων γλωσσών ενηλίκων. Σεπτέμβριος 2023. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Καλωσορίσατε στην αρχή του ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παιδικά Τμήματα Ξένων Γλωσσών - Σεπτέμβριος 2023

Ενάρξεις νέων τμημάτων ξένων γλωσσών για παιδιά. Σεπτέμβριος 2023. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Καλωσορίσατε στο ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα Γερμανικών B2

Αποτελέσματα Γερμανικών B2  100% Επιτυχία και φέτος!!  Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές για την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...