Προγράμματα Αγγλικών Lower για Ενήλικες: Επίπεδα Β1 & Β2 (Lower)

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο κόσμο, τα Αγγλικά έχουν επικρατήσει σχεδόν καθολικά στον χώρο του Internet και σταδιακά έχουν μετατραπεί στον de facto διεθνή κώδικα επικοινωνίας τόσο για εμπορικούς όσο όμως και για επαγγελματικούς σκοπούς.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος έχουμε δημιουργήσει προγράμματα σπουδών ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενηλίκων οι οποίοι συνήθως έχουν χάσει επαφή με τα αγγλικά για κάποια χρόνια και ο διαθέσιμος χρόνος για μελέτη είναι περιορισμένος.

Για το επίπεδο Lower (Β1 & Β2) έχουμε καταρτίσει πρόγραμμα στο οποίο γίνεται καθολική επανάληψη της γραμματικής, εμπλουτισμός του λεξιλογίου και σταδιακή ενδυνάμωση της ικανότητας προφορικού και γραπτού λόγου, πάντοτε με γνώμονα την επιτυχία στις εξετάσεις.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι κυμαινόμενη, ανάλογα με την πρότερη ικανότητα και τη διάθεση χρόνου εργασίας του σπουδαστή. Τα προγράμματα μπορεί να είναι:

  • 8μηνα Οκτώβριος -> Μάιος ή  Φεβρουάριος -> Δεκέμβριος
  • 14μηνα Οκτώβριος -> Δεκέμβρης της επομένης χρονιάς ή  Φεβρουάριος -> Μάιος της επόμενης χρονιάς

Τα προγράμματα εκτελούνται από έμπειρους, καταρτισμένους καθηγητές με αποδεδειγμένη ικανότητα και επαγγελματισμό. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ικανότητες, αδυναμίες και ιδιαιτερότητες των σπουδαστών και τα τμήματα αποκτούν δυναμισμό και ζωντάνια. Οι σπουδαστές εξασκούνται συστηματικά σε όλες τις εκφάνσεις της γλώσσας, και κατά τους τελευταίους μήνες εξασκούνται σε αυθεντικά θέματα εξετάσεων προηγούμενων ετών (Mock Exams).
Η διδασκαλία γίνεται σε όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων ενώ επίσης υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους σπουδαστές που θέλουν να κάνουν περισσότερη εξάσκηση.

Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο αποδεικνύει ότι η υπεύθυνη αντιμετώπιση και η επαγγελματική φιλοσοφία μας αποδίδουν αποτελέσματα.

Για περαιτέρω ενημέρωση παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.