Σεπτέμβριος 2023: Δωρεάν Μαθήματα Γνωριμίας με τη Ρομποτική. 

Από τις 4 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, η Υδρόγειος θα παρέχει δωρεάν τμήματα γνωριμίας, με στόχο να εισάγει παιδιά (ηλικίας 5-15 ετών) και γονείς στον συναρπαστικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής και της εκπαίδευσης STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά).

Ελάτε και εσείς στην πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής και τεχνολογιών προγραμματισμού για παιδιά που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, και που θέτει κάθε χρόνο νέα στάνταρ στην εκπαίδευση στον τομέα της Ρομποτικής και των νέων τεχνολογιών.

Κλείστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος που ακολουθεί. Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

Προσφέρετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής, Τεχνολογιών Πληροφορικής (Game και Web Development)  που διοργανώνονται φέτος στην Υδρόγειο, για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά!

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δημιουργήσουν και θα προγραμματίσουν ρομποτικές κατασκευές με ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό θα διασκεδάσουν και θα προσπαθήσουν μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.

Τα τμήματα ρομποτικής στην Υδρόγειο λειτουργούν φέτος για 13η χρονιά.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και στο 2310-328797