Για παιδιά από 6 ετών. Δωρεάν Τμήματα Γνωριμίας από 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να γνωρίσουν τα Εκπαιδευτικά μας προγράμματα Ρομποτικής, Προγραμματισμού και STEM που λειτουργούν φέτος για ενδέκατη χρονιά! Ελάτε και εσείς στην πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και θέτει κάθε χρόνο τον πήχη της εκπαίδευσης στην ρομποτική. 

Τα παιδιά μέσω της ρομποτικής θα διασκεδάσουν και θα προσπαθήσουν μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.

Η Υδρόγειος παρέχει τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για αρχάριους αλλά και προχωρημένους μαθητές που έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποια μαθήματα. Το πρόγραμμα σπουδών έχει δημιουργηθεί μέσα από την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η σχολή.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά σε έναν εκπαιδευτικό χώρο 400m2. Η Υδρόγειος είναι η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που διεξάγει οργανωμένα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής από το 2009.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δημιουργήσουν και θα προγραμματίσουν ρομποτικές κατασκευές με ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό, θα δημιουργήσουν πρωτότυπες κατασκευές, αλγορίθμους με οπτικό προγραμματισμό και ψευδογλώσσες, θα συνεργαστούν μεταξύ τους και θα πειραματιστούν πάνω σε πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία S.T.E.M.

  • Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι ετήσιο και χωρίζεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα (Σεπτέμβριος - Ιανουάριος, Ιανουάριος - Ιούνιος).
  • Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 εβδομάδες (64 ώρες μαθημάτων)
  • Στην Υδρόγειο το πρόγραμμα μαθημάτων έχει συνέχεια και υπάρχουν διαφορετικές τάξεις ρομποτικής που μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές μας τα επόμενα χρόνια.
  • Σκοπός είναι η μάθηση μέσα από δραστηριότητες και η ενασχόληση με τη ρομποτική και όχι η εξειδίκευση σε κάποιο εκπαιδευτικό εργαλείο. Έτσι τα εργαστήριά μας είναι εξοπλισμένα με πολλά και διαφορετικά εργαλεία για κάθε ηλικία. 
  • Οι εκπαιδευτικοί χώροι τηρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά. Είναι άρτια εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ρομποτικής.


Δείτε επίσης:

Εκπαιδευτική Ρομποτική για Νήπια (από 5 ετών)

Kids Coding Labs

Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και στο 2310-328797