ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ LEVEL 1

LEVEL 1 (Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών). Το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο LEVEL 1 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

LEVEL 2 (Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 9-16 ετών). 

LEVEL 3 (Προχωρημένα θέματα Ρομποτικής και Τεχνολογίες Προγραμματισμού για Εκπαιδευτές)

Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε πάνω στα πιο διαδεδομένα εργαλεία εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Αποκτήστε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων (όχι βεβαίωση παρακολούθησης) "Εκπαιδευτή Ρομποτικής" από φορέα πιστοποίησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Παρακολουθήστε μαθήματα από τους έμπειρους εκπαιδευτές της πρώτης σχολής ρομποτικής στην Ελλάδα.

Επιλέξετε το σεμινάριο που ταιριάζει στην ηλικία των μαθητών σας μέσα από 3 διαφορετικά επίπεδα (Level 1, 2, 3) ή παρακολουθήσετε όλα τα σεμινάρια για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση.  

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και απόφοιτους θετικών και πολυτεχνικών σχολών, ενδιαφερόμενους γονείς και συλλόγους, εκπαιδευτές διαγωνισμών ρομποτικής, νηπιαγωγούς και ΚΔΑΠ.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα έχετε τη δυνατότητα για πρακτική εφαρμογή σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ρομποτικής με πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία. Ελάτε να σας μεταδώσουμε την εμπειρία 10 χρόνων λειτουργίας τμημάτων ρομποτικής με πάνω από 1500 μαθητές να έχουν περάσει από τα εργαστήρια μας μέχρι σήμερα. Η Υδρόγειος αποτελεί την πρώτη σχολή ρομποτικής που λειτούργησε στην Ελλάδα, από το 2009.

Μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μαθημάτων θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό στο οποίο θα μπορείτε να ανατρέχετε για πληροφορίες και για ιδέες για το μάθημά σας. 

Δηλώστε έγκαιρα ενδιαφέρον καθώς ο αριθμός για συμμετοχή είναι περιορισμένος:

- Πιστοποίηση LEVEL 1: Εκπαιδευτής Ρομποτικής & STEM για παιδιά 5-8 ετών
Το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο LEVEL 1 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

* Η Υδρόγειος Education ακολουθεί πιστά τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου παιδείας για την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...