ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9-16+ ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η ομάδα μας προσφέρει εκπαίδευση σε Ελλάδα και Κύπρο για εκπαιδευτικούς και ενδιαφερόμενους για τη ρομποτική και τα STEM. Δείτε τα προγραμματισμένα ΔΩΡΕΑΝ webinar που προσφέρουμε παρακάτω.

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να είστε στην ώρα σας. Ξεκινήστε να παρακολουθείτε και θα σας στείλουμε ολόκληρη την καταγραφή μετά το τέλος του σεμινάριου!

ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ

Βήμα-βήμα, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εργαστήριο ρομποτικής για παιδιά μεγαλύτερων τάξεων δημοτικού και γυμνασίου. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές της εκπαιδευτικής ρομποτικής που έχουν τη σημαντικότερη επίδραση στη μάθηση. Η ομάδα μας θα σας πει πώς να ξεκινήσετε, τι να ψάξετε και που να βρείτε υποστήριξη. 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:

  • Ποιος εξοπλισμός είναι απολύτως απαραίτητος;
  • Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα ρομποτικά εργαλεία για τους μαθητές σας; θα συζητήσουμε διάφορες λύσεις όσον αφορά την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών:
    • Ρομπότ και εργαλεία για εκμάθηση προγραμματισμού MIT App Inventor, Scratch
    • Ρομπότ με μηχανικά μέρη για συναρμολόγηση και προγραμματισμό LEGO MindStorms EV3, VEX IQ Robots, Mbots
  • Πόσο θα σας κοστίσει; θα κοστολογήσουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή των μαθημάτων ρομποτικής σε μικρά παιδιά
  • Πως να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε μαθήματα ρομποτικής;
  • Που θα βρείτε ιδέες και εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα;
  • Πως θα πρέπει να επιλέξετε τους εκπαιδευτές των μαθημάτων σας; Πως μπορείτε να εκπαιδευτείτε εσείς;

ΤΕΤΑΡΤΗ, 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 70 ΛΕΠΤΑ. ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR

robotics webinar for teachers

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Η ομάδα μας επιπλέον, διεξάγει εξειδικευμένα μαθήματα για εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων. Αποκτήστε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων "Εκπαιδευτή Ρομποτικής" από φορέα πιστοποίησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα έχετε τη δυνατότητα για πρακτική εφαρμογή σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ρομποτικής με πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων δειτε εδώ.