Συνδυάστε φέτος το Σεπτέμβριο τα Αγγλικά και τη Ρομποτική σε προνομιακή τιμή!!

Δώστε στο παιδί σας την δυνατότητα παρακολούθησης των δύο πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών παιδικών προγραμμάτων, Pre-Junior ή A Junior Αγγλικών και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και επωφεληθείτε από την νέα μας προσφορά συνδυάζοντας τα δύο προγράμματα σε προνομιακή τιμή!! 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Tμήματα Junior Αγγλικών 

O στόχος των τμημάτων Junior Αγγλικών είναι διπλός: Πρωταρχικά επιδιώκεται η εξοικείωση των νεαρών μαθητών και μαθητριών με την Αγγλική Γλώσσα και δευτερευόντως, καλλιεργείται θετική ψυχολογία έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να αντιμετωπίσουν τη μάθηση ως κάτι που θέλουν και τους αρέσει. 

- Το επίπεδο Pre-Junior διαρκεί μία σχολική χρονιά και η συχνότητα των μαθημάτων είναι μία φορά την εβδομάδα. 

- Της A-Junior είναι μια σχολική χρονιά με δύο φορές την εβδομάδα

dsc00954.jpg

Επιπλέον, η Υδρόγειος από το 2009, αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα που παρέχει ετήσια ολοκληρωμένα προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορικής. Τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής διεξάγονται από καταρτισμένους εκπαιδευτές σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά.

Συνδυάστε από Σεπτέμβριο τα δύο προγράμματα Αγγλικών Junior και Ρομποτικής σε ειδική προνομιακή τιμή. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310328797 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.