Συνδυάστε φέτος το Σεπτέμβριο τα Αγγλικά και τη Ρομποτική σε προνομιακή τιμή!!

Δώστε στο παιδί σας την δυνατότητα παρακολούθησης των δύο πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών παιδικών προγραμμάτων, Pre-Junior ή A Junior Αγγλικών και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και επωφεληθείτε από την νέα μας προσφορά συνδυάζοντας τα δύο προγράμματα σε προνομιακή τιμή!! 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Tμήματα Junior Αγγλικών 

O στόχος των τμημάτων Junior Αγγλικών είναι διπλός: Πρωταρχικά επιδιώκεται η εξοικείωση των νεαρών μαθητών και μαθητριών με την Αγγλική Γλώσσα και δευτερευόντως, καλλιεργείται θετική ψυχολογία έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να αντιμετωπίσουν τη μάθηση ως κάτι που θέλουν και τους αρέσει. 

- Το επίπεδο Pre-Junior διαρκεί μία σχολική χρονιά και η συχνότητα των μαθημάτων είναι μία φορά την εβδομάδα. 

- Της A-Junior είναι μια σχολική χρονιά με δύο φορές την εβδομάδα

dsc00954.jpg

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics). Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο.

Η Υδρόγειος από το 2009, αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα που παρέχει ετήσια ολοκληρωμένα προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορικής. Τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής διεξάγονται από καταρτισμένους εκπαιδευτές σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά. 

Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μας περιλαμβάνουν ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, ειδικές εκπαιδευτικές πίστες καθώς και δομικά στοιχεία για την δημιουργία ρομποτικών κατασκευών.

verv4959.jpg

Συνδυάστε από Σεπτέμβριο τα δύο προγράμματα Αγγλικών Junior και Ρομποτικής σε ειδική προνομιακή τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.