Ανακοινώθηκε από τη Δ.Υ.Π.Α. Voucher εργαζομένων με Εκπαιδευτικό Επίδομα«Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες»

Δικαιούχοι και Πληροφορίες του Προγράμματος:

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής:

- Εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα
- Άνω των 18 ετών
- Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 80 ώρες και το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5€ / κατάρτισης

Η μέθοδος κατάρτισης είναι μικτή με 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση, 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που παρέχεται από το εκπαιδευτικό κέντρο και όλα τα προγράμματα θα οδηγούν σε πιστοποίηση κατάρτισης.

Στο πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετέχουν έως 25000 εργαζόμενοι με σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων.

Πώς να Εκδηλώσεις Ενδιαφέρον:

  1. Συμπλήρωσε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος: Καταχώρησε τα στοιχεία σου και επίλεξε τώρα το τμήμα κατάρτισης που σε ενδιαφέρει.

Για απορίες ή περαιτέρω πληροφορίες, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας:

  • Διεύθυνση: Παπαναστασίου 150, Ανατολική Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο: 2310 328 797
  • E-mail: voucher@idrogios.com

Το ΚΔΒΜ Υδρόγειος είναι Εγκεκριμένος Πάροχος κατάρτισης από το Υ.ΠΑΙ.Θ με αριθ 2100109 , ενταγμένος στα Μητρώα των Ποιοτικά Επιλεγμένων Παρόχων Κατάρτισης της Δ.ΥΠ.Α στα προγράμματα Κατάρτισης με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

dipa.png