Από την Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινάν και πάλι τα προγράμματα Δωρεάν μαθημάτων Πληροφορικής (Βασικές Δεξιότητες Η/Υ για προκηρύξεις εργασίας, εκμάθησης Photoshop, Autocad κλπ) για Ανέργους και Φοιτητές του νομού Θεσσαλονίκης. Εξετάσεις κάθε εβδομάδα για άμεση απόκτηση των αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όλες μας οι υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα είναι και πάλι σε πλήρη λειτουργία.

Η Υδρόγειος Education από την πρώτη μέρα ακολουθεί πιστά τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου παιδείας για την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού της. Με την επανέναρξη της δια ζώσης λειτουργίας των υπηρεσιών μας (18/5), θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους αντισηπτικά, θα γίνεται συνεχής εξαερισμός των αιθουσών, θα τηρούνται τα νέα μέτρα απόστασης (ανά μαθητή) με μέγιστο αριθμό ατόμων ανάλογα το μέγεθος της αίθουσας. Επιπλέον, ειδικό συνεργείο καθαριότητας θα καθαρίζει τους χώρους μας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και το προσωπικό μας θα κάνει χρήση της ειδικής μάσκας προφύλαξης.