Η απόκτηση ενός πιστοποιητικού επιπέδου Proficiency αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική αλλά και προσωπική πορεία ενός ανθρώπου.

  Εμείς, στα Σύγχρονα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ" με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και με πολύτιμο σύμμαχο τα 20 χρόνια εμπειρίας και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας που σημειώνουμε κάθε χρόνο, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή προετοιμασία των μαθητών μας. Στόχος μας δεν είναι μόνο η απόκτηση του πιστοποιητικού αλλά κυρίως να εξασφαλίσουν οι σπουδαστές μας τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες όπως για παράδειγμα στις σπουδές τους στο εξωτερικό ή στην επικοινωνία τους στην καθημερινή ζωή.

   Καταλυτικό ρόλο στις τόσες επιτυχίες μας όλα αυτά τα χρόνια παίζουν οι έμπειροι καθηγητές μας (μεταξύ αυτών και native speakers) οι οποίοι όλοι είναι απόφοιτοι Ανωτάτων σχολών Αγγλικής Φιλολογίας.

  Τα τμήματα είναι ολιγομελή. Για την καλύτερη προετοιμασία τους οι μαθητές μας εξετάζονται σε προηγούμενες επίσημες εξετάσεις. Με τον τρόπο αυτό εξοικειώνονται με τη διαδικασία των εξετάσεων αλλά και εμείς καταφέρνουμε να έχουμε μία σωστή εικόνα της πορείας και της προόδου του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

   Το πρόγραμμα σπουδών για την απόκτηση πιστοποίησης Proficiency C2 μπορεί να διαρκέσει 8 ή και 14 μήνες.