Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Όροι διαγωνισμού:

1. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό θα είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού: 

2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι συνεργάτες της Υδρογείου, όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 1ο βαθμό εξ αγχιστείας. 

3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και του Facebook. 

4. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, για την οποία ο χρήστης θα έχει ακολουθήσει τα εξής 4 βήματα: 

Βήμα 1. Κάντε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook. (www.facebook.com/idrogios

Βήμα 2. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό μας

Βήμα 3. Κάντε tag έναν φίλο σας 

Βήμα 4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής. 

5. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα www.facebook.com/idrogios  καθώς και στη σελίδα μας www.idrogios.com

6. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά. 

7. Οι νικητές αναδεικνύονται  με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη της Υδρογείου και θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος στο Facebook για την παραλαβή του δώρου του.

8. Πέραν των νικητών των υποτροφιών, θα αναδειχθούν και 3 αναπληρωματικοί νικητές με σειρά προτεραιότητας. 

9. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από έξι (6) ξένες γλώσσες , αυτή που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Οι γλώσσες είναι Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ισπανικά και Γαλλικά. 

10. ΟΛΟΙ όσοι συμπλήρωσαν την αίτηση έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ €200 στα ετήσια δίδακτρα , για όποια ξένη γλώσσα  επιθυμούν και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την γραμματεία της Υδρογείου για ωτην ΕΚΠΤΩΣΗ αυτή και για την παραλαβή του σχετικού εκπτωτικού κωδικού.

11. Αν και για οποιονδήποτε λόγο, που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Υδρογείου, δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού έως και 5 ημέρες από την λήξη του διαγωνισμού, τότε η Υδρόγειος  διατηρεί το δικαίωμα να ανακηρύξει άλλο νικητή από τους αναπληρωματικούς.

12. Αν ο νικητής ανήκει στους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές του κέντρου ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, τότε θα του επιστραφεί το ποσό εγγραφής του, ώστε να παρακολουθήσει τα μαθήματα ΔΩΡΕΑΝ ή θα εγγραφεί δωρεάν σε αντίστοιχο πρόγραμμα κάποιας άλλης γλώσσας της επιλογής του.

13. Η  Υδρόγειος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού ,να ανακαλέσει, να συντομεύσει ή ακόμη και να παρατείνει τη διάρκειά του. Οποιαδήποτε μεταβολή που αφορά τους όρους του διαγωνισμού θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του website www.idrogios.com.

14.Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του διαγωνισμού και όχι μόνον, η συμπεριφορά τους στην υποβολή σχολίων να είναι κόσμια. 

15. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων. Καλή επιτυχία!!!

Υδρόγειος Education

Νέα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών 

Σύγχρονοι εκπαιδευτικοί χώροι, Νέες υπηρεσίες.

Καμβουνίων 9, Πλατεία Συντριβανίου, Καμάρα. Τηλ. 2310 328797