ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Ξένες Γλώσσες Χαριλάου Θεσσαλονίκη

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκη, μετρούν πλέον περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, της πληροφορικής, και από το 2008 της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. 

Η αγάπη μας για την εκπαίδευση, η υπευθυνότητά και η αφοσίωσή μας, βοήθησαν την ανάπτυξη της στενής σχέσης μας με την τοπική κοινωνία της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και το έργο μας να γίνει αντιληπτό ως ευρύτερη παιδαγωγική προσφορά. Βεβαίως, η επιτυχής μας παρουσία υπάρχει όχι μόνο σαν φήμη αλλά και σαν ουσία: 

Περισσότερα από 20 εκπαιδευτικά προγράμματα, 5000 μαθητές, 4500 πτυχία και 30 άτομα προσωπικό είναι μερικοί μόνο από τους αριθμούς που περιγράφουν το εκπαιδευτικό μας έργο. Πέραν όμως από τους αριθμούς, αυτό για το οποίο είμαστε υπερήφανοι είναι ότι η άκρως επιτυχημένη πορεία μας αντανακλά την αγάπη μας για την μόρφωση και αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και υπευθυνότητά μας.

Φιλοσοφία μας είναι η παροχή σύγχρονης και υπεύθυνης εκπαίδευσης η οποία θα παραμείνει ως εφόδιο στον μαθητή-σπουδαστή σε όλη του τη ζωή. Αντιλαμβανόμαστε την αποστολή μας όχι ως απλή μετάδοση γνώσης αλλά ως παροχή μόρφωσης και για να τη φέρουμε σε πέρας βασιζόμαστε σε 3 πυλώνες:

  • Την εφαρμογή σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα οποία γίνεται χρήση των πιο σύγχρονων διδακτικών τεχνικών, μετατρέποντας τη μάθηση σε βιωματική διαδικασία. Επίσης, υπάρχουν πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης με υποστηρικτικό υλικό και λειτουργίες παρακολούθησης της προόδου των μαθητών.
  • Την απασχόληση έμπειρων, και εκτενώς καταρτισμένων εκπαιδευτικών-παιδαγωγών οι οποίοι διακρίνονται τόσο για τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους όσο και για την αγάπη τους για τη διδασκαλία. Πέραν από αυτό, φροντίζουμε ώστε οι καθηγητές μας να επιμορφώνονται συνεχώς περί των νέων τάσεων στην εκπαίδευση και να είναι ενήμεροι περί ό,τι νεώτερου σχετικά με τις πιστοποιήσεις.
  • Τη στέγαση της διδασκαλίας σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η προσεγμένη αισθητική βοηθά στη δημιουργία θετικής ψυχολογίας και η παροχή όλων των διδακτικών εργαλείων -ηλεκτρονικών και μη- που απαιτούν οι σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση επιτρέπουν στους καθηγητές να φέρνουν σε πέρας την αποστολή τους με επιτυχία.

Η Υδρόγειος, ιδρύθηκε το 1996 στην περιοχή της Χαριλάου στην οδό Γληνού 22. Το 2005 επεκτάθηκε με ίδρυση παραρτήματος στην οδό Παπαναστασίου 150 (γήπεδο Άρη) το οποίο ως κεντρικό κατάστημα πια λειτουργεί έως σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Ενάρξεις νέων τμημάτων Ρώσικων & Γερμανικών αρχαρίων

Έναρξη νέων τμημάτων αρχαρίων(A1, A2) για Ρώσικα και Γερμανικά.  Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Υδρόγειος θα ξεκινήσουν ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έναρξη νέων τμημάτων Proficiency (C2)

Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκιμήσουν νέα τμήματα επιπέδου C2 Proficiency. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα σπουδών ειδικά ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα εξετάσεων ECCE (B2 LOWER)

Αποτελέσματα εξετάσεων ECCE (B2 Lower). Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές 100% επιτυχία!! TSOUROS ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...