ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά. Θεσσαλονίκη

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEAM (Science, Technology, Engineering, Architecture & Mathematics). Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο που αποτελεί την πρώτη σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα με ετήσια προγράμματα σπουδών και διακριτές τάξεις ανάλογα το επίπεδο γνώσεων. 

Η εκπαιδευτική ρομποτική Υδρόγειος Θεσσαλονίκη συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι και έτσι μετατρέπει την εκπαίδευση σε μία διασκεδαστική δραστηριότητα – είναι γνωστό άλλωστε πως η μάθηση επιτυγχάνεται ευκολότερα, ταχύτερα και ουσιαστικότερα όταν συνδυάζεται με το παιχνίδι.

Η εκπαιδευτική ρομποτική δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δράσουν ως επιστήμονες – εφευρέτες και να ανακαλύψουν δικές τους καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

Τα ρομπότ δεν αποτελούν το αντικείμενο, αλλά το εργαλείο μέσω του οποίου υποστηρίζονται οι στόχοι του προγράμματος, κάνοντας εφικτή την εφαρμοσμένη και βιωματική μάθηση.

Η μεθοδολογία δημιουργίας ρομποτικών κατασκευών διευρύνει την κριτική και αναλυτική σκέψη, εμβαθύνει την ικανότητα και την εμπιστοσύνη για λήψη αποφάσεων, και επιτρέπει στο παιδί να δει πέρα από τον μικρόκοσμο του.

Λειτουργούν ετήσια τμήματα για παιδιά από 5 ετών με 3 ενάρξεις το χρόνο (Σεπτέμβριος, Ιανουάριος και Ιούνιος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Νέες εγγραφές για τα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής

Νέες εγγραφές Ιανουαρίου 2018Δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Ρομποτικής 2017 (συνέχεια)

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ρομποτικής για τους μαθητές στην Υδρόγειο. Σειρά είχαν οι προχωρημένοι ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χριστούγεννα ρομποτικής με τους μικρούς μας μαθητές!

Εβδομάδα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ρομποτικής από τους μικρούς μας μαθητές με πολλή δημιουργικότητα, κατασκευές, ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...