Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων Android

Επόμενη έναρξη: Αναμένεται να ανακοινωθεί

 • Παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων διάρκειας 30 ωρών με καθηγητή σε ολιγομελή τμήματα 
 • Συμμετοχή σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης Android Certified Developer (δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα συμμετοχής). 
 • Πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης  με υλικό εκμάθησης(ασκήσεις, σημειώσεις και Videos στα Ελληνικά για επιπλέον μελέτη και στο σπίτι) 
 • Ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης των μαθημάτων (πρωινά ή απογευματινά τμήματα). Δύο δύωρα / εβδομάδα
 • ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 

Δικαιούχοι του προγράμματος για δωρεάν παρακολούθηση είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι Φοιτητές, Άνεργοι και εργαζόμενοι οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν την ανάπτυξη Android εφαρμογών με την γλώσσα προγραμματισμού Java (native applications). Η παρακολούθηση των μαθημάτων προϋποθέτει βασικές γνώσεις αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού. 

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος τα δίδακτρα παρακολούθησης των μαθημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ και επιβαρύνεστε μόνο με τα εξέταστρα για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε προγραμματιστές, φοιτητές και άτομα που θέλουν να μάθουν να δημιουργούν δικές τους εφαρμογές για mobile πλατφόρμες και συσκευές. Παράλληλα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα έγκυρο πιστοποιητικό.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Με το πέρας του προγράμματος θα αποκτήσετε γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να:

  • Γνωρίζετε τις τεχνικές που απαιτούνται για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντος λογισμικού για mobile συσκευές.
  • Να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι εφαρμογές του android.
  • Να δημιουργήσετε δικές σας εφαρμογές που θα μπορέσουν να καλύψουν προσωπικές σας ανάγκες.
  • Να δημιουργήσετε δικό σας portfolio με εφαρμογές.
  • Να χρησιμοποιήσετε προηγμένα χαρακτηριστικά του android όπως το GPS και τα location services, σύνδεση με web servers και χρήση SQLite, Android Wear APIs.
  • Να γίνεται ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας σε έναν κλάδο με τη μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα διάρκειας 30 ωρών. Μέσω των θεωρητικών μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν το απαραίτητο υπόβαθρο για την ανάπτυξη λογισμικού με τη γλώσσα Java και το Android Studio και θα δουλέψουν με τα πιο πρόσφατα APIs. Μέσα από hands on εργαστήρια θα κατανοήσουν πρακτικά και σε βάθος τις δυνατότητες ανάπτυξης διάφορων Android εφαρμογών.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα διεξάγεται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Υδρόγειος, Παπαναστασίου 150 (Γήπεδο Άρη, Θεσσαλονίκη) σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα. 

ANDROID CERTIFIED DEVELOPER

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι υποψήφιοι θα εξεταστούν για να αποκτήσουν πιστοποιητικό ανάπτυξης Android εφαρμογών από εγκεκριμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ. 

Ενδεικτική ύλη μαθημάτων

* Η Υδρόγειος Education ακολουθεί πιστά τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου παιδείας για την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού της.