Επόμενη έναρξη νέων τμημάτων Ιανουάριος 2018

Δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να δοκιμάσουν από κοντά τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ρομποτικής που λειτουργούν φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά!! Ελάτε και εσείς στην πρώτη σχολή ρομποτικής που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Το ετήσιο πρόγραμμα ρομποτικής διάρκειας 32 εβδομάδων λειτουργει σε ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά εργαστηρία ρομποτικής για παιδιά!

Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει:

- Εβδομαδιαία συχνότητα μαθημάτων με 2 ώρες παρακολούθησης / εβδομάδα.

- Δυνατότητα συμμετοχής παιδιών από 5 ετών. Η τμηματοποίηση γίνεται ηλικιακά.

- Στα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής της Υδρογείου λειτουργούν τμήματα για αρχάριους αλλα και προχωρημένους μαθητές όλων των ηλικιών.

- Το πρόγραμμα μαθημάτων χωρίζεται σε τάξεις και είναι ετήσιο με δύο διδακτικά εξάμηνα μέσα στη χρονιά. Σύνολο 32 εβδομάδες μαθημάτων. 

- Μόνο στην Υδρόγειο το πρόγραμμα έχει συνέχεια και υπάρχουν 4 διαφορετικές τάξεις ρομποτικής που μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές μας

- Τα μαθήματα δεν αφορούν προπόνηση για διαγωνισμούς. Η Υδρόγειος διαθέτει ξεχωριστά διαγωνιστικά τμήματα που μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά.

- Τα τμήματα είναι ολιγομελή

- Για κάθε τάξη αλλά και για κάθε ηλικιακή κατηγορία έχει αναπτυχθεί ξεχωριστό πρόγραμμα σπουδών που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά.

- Η διάρκεια της κάθε τάξης είναι 32 εβδομάδες (64 ώρες μαθημάτων) 

- Σκοπός είναι οι μαθητές να μαθαίνουν μέσα από τη δραστηριότητα και την ενασχόληση με τη ρομποτική και όχι να εξειδικεύονται σε κάποιο εκπαιδευτικό εργαλείο, έτσι τα εξοπλισμένα εργαστήρια μας περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά ρομποτικά εργαλεία ανάλογα την ηλικία κάθε παιδιού.

- Το προσωπικό που διδάσκει αποτελείται από πληροφορικούς, παιδαγωγούς, μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία σε παιδικά τμήματα ρομποτικής

- Οι εκπαιδευτικοί μας χώροι τηρούν όλες τις προδιαγραφές εκπαίδευσης και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για  παιδιά. Είναι άρτια εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ρομποτικής. 

Τα τμήματα ρομποτικής στην Υδρόγειο λειτουργούν φέτος για 7η χρονιά.